VIP zwangerschapscursus

GEEN ZIN IN EEN GROEPSCURSUS?
EN TOCH GOED VOORBEREID!

Het Vip-pakket is het meest luxe pakket van mamacoach. Superleuk om te doen, te geven of te krijgen!
Je wordt lekker in de watten gelegd met kado’s speciaal voor jou uitgezocht. 
 We nemen alle tijd voor jou. Jij kiest of je dit juist alleen wilt, of samen met je partner of een vriendin.
Heb jij extra wensen? laat het weten, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Rustig de tijd

In 3 uur vertellen we je alles wat je moet weten voor de bevalling. Er is ruimte om te oefenen met houdingen en ademhaling. Er is alle tijd voor al je vragen.

Coachgesprekken

Net voor je bevalling en daarna krijg je 2 gesprekken via skype of whats app. Zo kan je de laatste vragen stellen voor de bevalling. Na de bevalling helpen we je weer in balans te komen.

Online tools

Oefen thuis rustig door met de online oefen tools. Daarnaast ontvang je alle theorie ook op papier.

Gratis gymbal

De oefeningen die we doen, gebruiken we veel een gymbal. De musthave tijdens de bevalling.
Deze ontvang je gratis bij dit VIP-pakket.

Gratis goodiebag

Laat je heerlijk in de watten leggen met hippe cadeau’s voor jou, je partner en je baby. met een minimale winkelwaarde van 60 euro.

Bij jou thuis

Nienke of Jacqueline komt naar jullie huis toe. Door het hele land mogelijk. Ik neem alle tools mee voor een leuke bevalcursus bij jou thuis. Liever bij mij op de praktijk? Dat mag natuurlijk ook.

Kilometers

Binnen 25 km van Amersfoort betaal je geen km-vergoeding. Daarna betaal je 0,32 cent per km.

Vergoeding

Het Vip-pakket kost 400,- euro. Check bij je zorgverzekering of je in aanmerking komt voor vergoeding. Op de factuur staat onze AGB-code vermeld.

Ervaringen

‘Ik ben in verwachting van mijn 1e kindje en ik kon mij ondanks de informatie a.d.h.v. boeken en internet niet heel goed in leven in hoe het is om straks te bevallen en wat je te wachten staat. Natuurlijk zal deze ervaring bij iedereen anders zijn, maar nadat ik de 1-daagse bevallingscursus van Vivian gevolgd had, ben ik nu zo goed voorbereid! Ik vond het een hele goede cursus wat voor mij heel leerzaam was, ik heb veel tips mee gekregen en het heeft mij echt een stuk bewuster gemaakt van wat ik kan verwachten bij bijvoorbeeld een wee en hoe hier mee om te gaan. Je zou haast zeggen dat je enthousiast wordt na het volgen van deze cursus! Ik heb nu zoiets van ”kom maar op met die bevalling”! Ik ben er klaar voor. Vivian stelt je heel erg op je gemak en is een fijne gesprekspartner, ik zou de 1-daagse bevallingscursus dan ook zeker aanraden!’

Tessa

‘Samen met een aantal meiden hebben wij vanuit de verloskundige meetings besloten dat wij de 1 daagse bevallings-cursus zouden gaan volgen bij Vivian. Samen met alle mannen er bij zaten we daar in een prachtige ruimten en lekkeren hapjes. de sfeer was super en alles werd rustig uitgelegd en voorgedaan. Echt een aanrader om deze cursus te volgen, informatief, duidelijk en zeker erg leerzaam. Je weet waar je aan toe bent en hoe alles een beetje kan gaan verlopen. Mijn partner had er zelf ook mega veel aan, hij kon zijn vragen stellen en zijn ontzekerheden delen met de anderen mannen. Vivian is een geweldige coach, het is jammer dat ze niet bij onze bevalling kan zijn, had haar graag aan mijn bed gehad.’

GUUSJE - CENTERING PREGNANCY GROEP

Om me op mijn tweede bevalling voor te bereiden heb ik een 1-op-1 bevallingscursus bij Vivian gedaan. Vivian is zeer professioneel en heeft me veel geleerd wat ik bij de eerste bevalling niet wist. Daarnaast heeft ze een heel warme persoonlijkheid waardoor ik de ontspanningsoefeningen ook echt effectief kon oefenen. Ik voel me nu veel beter voorbereid op mijn bevalling. En beveel Vivian dan ook van harte aan!”

Renske

‘Als voorbereiding op de bevalling hebben wij met 4 Centering Pregnancy-genoootjes de 1 daagse cursus bij Vivian gevolgd. Deze avond heeft me buiten veel informatie, ontzettend fijne handvatten gegeven die we tijdens de bevalling kunnen gaan gebruiken. Waar ik voor deze cursus nog wat onzeker was over of ik het wel zou kunnen, en wat er allemaal zou gaan gebeuren, voel ik me nu een stuk zekerder! Lieve Vivian, je bent een fijn mens, lekker non-nonsense en direct. Je weet dingen heel duidelijk uit te leggen en goede tips te geven. Je hebt mij en Eelko een stuk op weg geholpen naar een fijne geboorte van ons kindje. Dank je wel!

Lies & eelko

Meer info of contact over de VIP zwangerschapscursus

Heb je vragen of wil jij je opgeven? Stuur dan even een berichtje. Let op: Het antwoord kan soms in de SPAM belanden.

Chat openen
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?