Zwangerschapscursus

Wij gunnen jou een prachtige bevalling!
Een geboorte vol rust en vertrouwen voor jou, je kindje én je partner.

Kies het pakket dat bij je past

Informatie over de verschillende fases van de bevalling
Oefeningen om beter om te gaan met de pijn
Ademhalingsoefeningen, houdingen
Oefeningen die helpen de kans op een natuurlijke bevalling te vergroten

Baby's

VIP

400
  • Thuis
  • 2 facetime gesprekken
  • Gymbal
  • Maatwerk
  • Kilometervergoeding

Onze voordelen

Vergoeding

Door mijn registratie als verloskundige wordt de cursus soms uit het aanvullende pakket vergoed. Informeer hiervoor bij je verzekering. Mijn AGB code staat vermeld op de factuur.

Verloskundige

Als verloskundigen hebben wij al ruim 2500 bevallingen mogen begeleiden! Met deze ervaring ondersteunen wij je graag om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje.

Ervaringen

‘Na een fertiliteitstraject van 4 jaar waarbij het eindelijk raak was, liep dit uit op een miskraam waar ik heel veel verdriet van had. Ik hakte de knoop door. Ik had hulp nodig bij het verwerken van het verdriet en de moed om weer door te gaan. En in het fertiliteitstraject is er in het ziekenhuis geen tijd voor jouw gevoelens als patiënt. Je gaat maar door met de ene na de andere behandeling zonder je gevoelens te verwerken. Ik had daarnaast ook nog paniekaanvallen. Deze paniekaanvallen hadden (blijkbaar) een onderliggend trauma, een trauma wat mij mij niet los liet volgens mijn coach. Hiervoor hebben we een sessie EMDR gedaan.

Ik heb in de tweede helft van 2021 ongeveer een keer in de twee weken een coachsessie gehad met Jacqueline. Daarin hebben we gewerkt aan herkennen van patronen, tips en trucs voor de paniekaanvallen en het verkrijgen van inzichten in mijn gedrag en mijn gevoel. Ook was het heel fijn dat ik iemand had waar ik mijn verhaal bij kwijt kon. Het heeft mij heel erg geholpen om het trauma te verwerken, de paniekaanvallen zijn ook een stuk minder geworden. Jacqueline is heel kundig in wat ze doet en helpt je jezelf te coachen, want met jezelf moet je het doen! Als ik weer vastloop, kom ik zeker weer terug!

Jacqueline

‘Na een heftige en pittige periode, waarin ik helemaal vastzat als nieuwe mama, heeft mamacoach Nienke mij zo ontzettend goed geholpen. Met rust, vriendelijkheid en een luisterend oor, heeft zij me zulke fijne inzichten gegeven en vooral weer goed in mijn vel te zitten. Echt zo fijn!’

Bianca

Chat openen
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?