Voor verloskundigen

Naast dat je misschien cliënten naar ons verwijst, heb je zelf soms ook behoefte aan een luisterend oor.

Een heftige bevalling, een calamiteit, een boze client. Het zijn situaties waar je als verloskundige in je werk mee te maken kan krijgen. Dat kan veel indruk maken op jezelf en een grote impact hebben op je werkplezier.

Verloskundige zijn is een prachtig vak! Tegelijkertijd is het ook een zwaar beroep, zeker in combinatie met een eigen gezin.

Het is niet voor niets dat een verloskundige na gemiddeld 10 jaar werkzaam te zijn in de eerste lijn, uitstroomt. Dat kan zijn naar de tweede lijn ( minder lange diensten) of helemaal uit de verloskunde. Een groot deel van de verloskundigen geeft als reden aan dat het vak te zwaar is geworden, door bijvoorbeeld een nare casus. Of dat het niet meer te combineren is met hun privé situatie. Veel verloskundigen verlaten het vak met pijn in hun hart.

Als verloskundige heb je een risico van 25% op een burn-out! 1 op de 4 verloskundigen kampt met klachten van stress, vermoeidheid, somberheid, overspannenheid. Het is dus echt belangrijk én de moeite waard om in jezelf te blijven investeren.

En daarvoor kun je óók bij mamacoach terecht.

Hieronder lees je wat we nu al aanbieden én houden we je op de hoogte van wat er in de nabije toekomst gaat starten!

  • Verwerking van een nare casus ( via bijvoorbeeld EMDR)
  • Individuele coaching voor verloskundigen
  • Coaching i.c.m. mindfulness ( vanaf april 2022!)
  • Balans tussen werk en privé. ( in een aantal sessie kijken we naar jouw ideale situatie en begeleiden we je bij het creëren van optimaal werkplezier)

 

 

Neem vrijblijvende contact met ons op