Tarieven en vergoedingen

Je bent van harte welkom om samen te kijken waar je tegen aan loopt.

Tarieven per 1 maart 2020

De kosten 85 euro (incl. BTW) per gesprek van een uur.
Voor zakelijke klanten is dit 85 euro excl. BTW.
Bij gesprekken aan huis wordt 0,32 euro vergoeding per km gerekend en een toeslag van 15 euro per gesprek. Een coachingstraject bevat gemiddeld 5 tot 8 gesprekken.
EMDR traject is 2 tot 5 gesprekken.
Per keer spreken we af of je verder wilt. Je zit dus van te voren nergens aan vast.

Voor relatiecoaching zijn de kosten 95 euro (incl. BTW) voor een gesprek van 1,5 uur.

  • Vanuit de zorgverzekering kun je soms (een deel) van de kosten die je maakt vergoed krijgen  onder de gezondheidscursussen rondom de bevalling. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je verzekeraar en de mate waarin je aanvullend verzekerd bent. Coaching na de bevalling wordt helaas slecht vergoed. Soms een klein gedeelte onder alternatieve geneeswijze. De kosten voor lidmaatschap van de vereiste beroepsgroepen voor vergoeding onder alternatieve geneeswijze zijn zeer hoog, hierdoor zouden de prijzen per gesprek zodanig omhoog moeten dat dit niet opweegt tegen de vergoeding die je krijgt. Dit maakt dat ik besloten heb naast de LKPZ/KNOV niet lid te zijn van andere beroepsgroepen.
  • Werkgevers; werkgevers willen nog weleens bereid zijn om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling en vitaliteit van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.
  • Outplacementbudget; heb jij te maken met ontslag of hangt je dit boven het hoofd? Bespreek dan met jouw werkgever de mogelijkheden van vergoeding in het kader van een outplacementtraject.
  • Uitkerende instanties; uitkerende instanties zoals het UWV en de Gemeentelijke Sociale Dienst zetten coaching nog wel eens in als onderdeel van een reïntegratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je contactpersoon

Als verloskundige en coach ben ik aangesloten bij de KNOV en het LKPZ

images      logo

AGB -Code 08003663