Mama zijn

Je kids, je partner, je huishouden, je werk, overal wil je het beste van jezelf geven. Maar op de momenten dat je even tot rust mag komen en je eigen dingen mag gaan doen is er weinig puf meer over.

Herkenbaar? Je wilde dit zo graag en nu valt het misschien wel zo tegen en verlang je juist weer terug naar hoe het was.

In je zwangerschap ga je naar je verloskundige en daarna neem je jouw kindje mee naar het consultatiebureau, maar wie is er voor jou?

1 op de 3 vrouwen heeft in verschillende mate last van een postnatale depressie. 9 op de 10 komt hier zonder hulp weer boven op, maar hoe fijn is het om dan een steuntje in de rug te hebben.

Dan heb je nog je kind(eren) zelf, hoe ga je om met huilende baby’s of je puberende peuter. Met praktische vaardigheden kunnen we je helpen om het weer leuk te krijgen thuis.

Daarnaast gaan we samen kijken hoe jij tot bloei kan komen!

Heb jij geen behoefte aan een psycholoog, maar kan je wel een steuntje in de rug gebruiken, dan is mamacoaching iets voor jou!

Individuele coaching

Samen brengen we in beeld waar jij tegen aan loopt en op welke gebieden jij een steuntje in de rug kunt gebruiken. Een coachtraject heeft gemiddeld 5 tot 8 gesprekken van een uur. Je bepaalt zelf of je een vervolg gesprek wilt, je zit dus van te voren nergens aan vast. 

Wij kunnen je begeleiden met:

Stress- en spanningsproblematiek

Angstproblematiek

Stemmingsklachten zoals bijvoorbeeld somberheid

Begeleiding na miskraam

Begeleiding en verwerking na een heftige bevalling

Zorgen rondom het moederschap

Moederschap combineren met alle andere rollen in je leven

Meer info of contact over coaching voor mama’s

Chat openen
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?