Jacqueline

Even voorstellen:
Ik ben Jacqueline en sinds 2000 getrouwd met Ronald.
We hebben 2 heerlijke, (bijna) volwassen zonen, Max
(2000) en Joep (2003) Met z’n vieren, én met
eigenwijze hond Flip, wonen we in Almere.


In 1998 ben ik afgestudeerd als verloskundige en per toeval in Almere terecht gekomen, om een collega te vervangen in haar zwangerschapsverlof, en nu zijn we 23 jaar verder en ben ik nooit meer uit Almere weggegaan.
Verloskundige zijn is inmiddels deel van mijn identiteit, het past mij als een oude jas… Ik zeg vaak, ik beheers dit vak door en door in iedere vezel van mijn lijf. Ik dacht altijd dat ik het leukste vak ter wereld had, dat
heb ik ook nog steeds, maar…
Na het afronden van mijn coachopleiding, enkele jaren
geleden, en mijn opleiding tot traumaverwerkingsspecialist, kom ik tot de conclusie dat er misschien een nóg mooier vak is! Dat van verloskundig coach!
Werken met mensen, écht contact hebben, is voor mij altijd het fijnste geweest in mijn loopbaan, en in de coaching beleef ik dat wellicht nog meer dan in mijn werk als verloskundige. Luisteren, bemoedigen en samen zoeken naar de weg, naar het pad wat te gaan is; ik vind het zo waardevol.

Het valt niet altijd mee, in de wereld van vandaag, om vrouw, moeder, partner te zijn. Of de wens te hebben moeder te worden, en maandelijks teleurgesteld te worden. Ik zie je, ik hoor je, je bent welkom!

Mamacoach nu te mogen voortzetten samen met Nienke, vind ik geweldig! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Jacqueline