Annemarie

Toen ik zwanger was van mijn derde kindje, wilde ik geen ‘gewoon’ clubje doen, omdat ik die kennis al in huis had. Wel wilde ik houvast, en ik wilde me op een prettige manier en vrij van angst voorbereiden op de bevalling. Zo kwam ik bij Vivian terecht!
Met Vivian samen heb ik geoefend met ontspanningsoefeningen om de rust tijdens de naderende bevalling te kunnen bewaren. Ik wilde kalm bevallen, en niet verdrinken in de weeen. Wat waren onze afspraken superfijn! Naast de begeleiding op weg naar de bevalling, kon ik ook over andere zaken die met het nieuwe aankomende moederschap samenhingen praten. Elke keer ging ik weer opgelucht en gesterkt de deur uit, wat een cadeau iedere keer weer!
En toen kwam de bevalling… Vivian was ook mijn verloskundige, en gelukkig beviel ik tijdens haar dienst. Het had niet beter kunnen zijn! De rust, kalmte en zelfs ontspanning helemaal tot in het allerlaatste moment van de bevalling was zó speciaal! De bevalling was dan ook zo gepiept, en ik kijk er echt met heel warme gevoelens op terug! Zonder Vivian had ik dit niet zo gekund, haar begeleiding heeft voor mij echt verschil gemaakt. De ervaring heeft me enorm verrijkt, en ik ben erg dankbaar voor Vivians aandeel daarin. Een absolute aanrader!

Anne

Vivian luistert echt. Als deskundige én als mens. De rust en het vertrouwen dat Vivian geeft, creëert de mogelijkheid goed stil te staan bij wat er nu echt aan de hand is en wat de oorzaak is. Dankzij Vivian heb ik weer hoop dat ik een tweede zwangerschap en bevalling aandurf. Ik kijk nu al uit naar de ondersteuning en begeleiding van Vivian bij een tweede zwangerschap!

Julia

Vivian stelt je direct op je gemak. Wij zaten met een dilemma over onze kinderwens. Ik had iemand nodig die me hielp om al mijn gedachten en emoties op een rij te krijgen. In korte tijd wist ze mij en m’n partner met gerichte huiswerkopdrachten op weg te helpen qua goede gesprekken en persoonlijke keuzes. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Rianne

Samen met een vriendin heb ik van Vivian een op maat gemaakte zwangerschapsles gekregen, vol waardevolle informatie en praktische ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Vivian is een deskundige, enthousiaste verloskundige en mamacoach, waarbij haar passie om vrouwen een zo goed mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamtijd te bezorgen voelbaar is. Ik heb een fijne avond gehad en ben met meer zelfvertrouwen onderweg naar de bevalling!

Jeanine

Ik was tijdens mijn bevalling heel bang om ‘overvallen’ te worden door alle emoties en bij medisch ingrijpen was ik bang hierin te blijven hangen en een PND (postnatale depressie) te ontwikkelen omdat ik hier ook een hoger risico op had. Dankzij de fantastische begeleiding van Vivian kon ik goed erop terugkijken en genieten ipv angst ontwikkelen! Vivian, je bent een topper! – Okt 2015