Annemarie

Toen ik zwanger was van mijn derde kindje, wilde ik geen ‘gewoon’ clubje doen, omdat ik die kennis al in huis had. Wel wilde ik houvast, en ik wilde me op een prettige manier en vrij van angst voorbereiden op de bevalling. Zo kwam ik bij Vivian terecht!
Met Vivian samen heb ik geoefend met ontspanningsoefeningen om de rust tijdens de naderende bevalling te kunnen bewaren. Ik wilde kalm bevallen, en niet verdrinken in de weeen. Wat waren onze afspraken superfijn! Naast de begeleiding op weg naar de bevalling, kon ik ook over andere zaken die met het nieuwe aankomende moederschap samenhingen praten. Elke keer ging ik weer opgelucht en gesterkt de deur uit, wat een cadeau iedere keer weer!
En toen kwam de bevalling… Vivian was ook mijn verloskundige, en gelukkig beviel ik tijdens haar dienst. Het had niet beter kunnen zijn! De rust, kalmte en zelfs ontspanning helemaal tot in het allerlaatste moment van de bevalling was zó speciaal! De bevalling was dan ook zo gepiept, en ik kijk er echt met heel warme gevoelens op terug! Zonder Vivian had ik dit niet zo gekund, haar begeleiding heeft voor mij echt verschil gemaakt. De ervaring heeft me enorm verrijkt, en ik ben erg dankbaar voor Vivians aandeel daarin. Een absolute aanrader!