1-Daagse bevallingscursus

Wil jij je goed voorbereiden op de geboorte van je kindje?
Dit kan nu ook in een hippe en gezellige 1-daagse bevallingscursus.
Zo ben je na 1 avond helemaal voorbereid op de bevalling.
Dit kan met en zonder partner. Fysiek of via online- live cursus. De prijzen zijn per stel, de plekken zijn voor 1 zwangere + partner.


Dinsdag 22 september 19:00 – 22:00 uur Fysiek live cursus (3 plekken)Koop hier je ticket
Woensdag 7 oktober 19:00 – 22:00 uur Fysiek live cursus (2 plekken)Koop hier je ticket
Dinsdag 3 november  19:00 – 22:00 uur Fysiek live cursus (2 plekken)Koop hier je ticket
Dinsdag 8 december 19:00 – 22:00 uur Fysiek live cursus (5 plekken)Koop hier je ticket

Goede voorbereiding is belangrijk, maar ook onze veiligheid. Vanwege het Covid-19 virus worden de RIVM-richtlijnen streng gehandhaafd. Bij de fysieke cursus ben van harte welkom op mijn praktijk in Amersfoort (Hooglanderveen) Er is hier voldoende ruimte voor 1.5 meter afstand tussen de verschillende stellen. De cursus wordt altijd in kleine groepjes gegeven.  Verder informatie over de maatregelen en voorwaarden worden kan je hier lezen. 

Zelf een datum kiezen met vriendinnen of een centring pregnancy groep? Dat kan bij minimaal 4 deelnemers. Regel jij een groep en locatie (alleen van toepassing buiten  >15 km buiten Amersfoort)? Dan krijg jij zelf 50% korting op de 1-daagse cursus.

Tijdens de avond krijg je:
Informatie over de verschillende fases van de bevalling
Oefeningen om beter om te gaan met de pijn
Ademhalingsoefeneningen
Oefeningen die helpen de kans op een natuurlijke bevalling te vergroten.
Online tools om het thuis nog eens te herhalen
Gratis goodiebag

Kosten: 100,00 euro incl BTW.

Ik geef de cursus in kleine groepen, dus geef je snel op om zeker te zijn van je plek. Tickets koop je via de website: Geboorte vol vertrouwen.nl. Daarnaast is het mogelijk een factuur te ontvangen voor de zorgverzekering. Deze ontvang je na afloop van de cursus (vereiste van de zorgverzekeraar)
Vermeld de datum, je adres en of  je alleen of met partner komt. Let op : Check je spam, hier komt soms de bevestiging terecht. De bevallingscursus wordt gegeven door mijzelf of door mijn verloskundige collega Inge Groen.